Skoči na sadržaj

Drvodekor

Drvo dekor enterijer

O nama

DRVO DEKOR ENTERIJER – naša uslužna delatnost je u oblasti tehničke prerade drveta. Porodična firma, prvi put osnovana 1995.godine, uspešno i sa ponosom postoji i danas. Zahvaljujući organizovanom timskom radu koji konstantno radi na unapređenju, garantuje svaku uspešnu saradnju što naši mnogobrojni radovi to i potvrđuju.

Nudimo usluge temeljne i profesionalne restauracije i redizajna starog nameštaja, adaptaciju stanova, projektovanje i opremanje enterijera po meri, proizvodnju komadnog nameštaja, proizvodnju sobnih i pregradnih vrata.

U ponudi veliki izbor materijala koji u skladu sa dizajnom/projektom upotpunjuje svaki deo enterijera prema zamisli i želji.

Izrada nameštaja i elemenata od drvenih materijala zasnovana je na tradicijama zanatstva. Dobar zanatlija poznaje materijale, principe konstruisanja, tehnologiju izrade i poseduje iskustvo u proizvodnji kao i osećaj za estetiku. To je kod nas osnov pri izradi visoko vrednog proizvoda.

Izrada, restauracija i redizajn nameštaja i elemenata od drvenih materijala. Drvo Dekor Enterijer
Drvo Dekor Enterijer - Veliki izbor pratećih ukrasnih detalja na nameštaju. Restauracija i redizajn nameštaja.

Mebl štof, pliš, eko koža, koža… Mnogobrojni izbor istog u tapetarskoj delatnosti, uz prateće ukrasne detalje na nameštaju.

’’Uvek se čini da je nemoguće, dok ga neko ne uradi’’

Čekić
Drvo dekor enterijer tim
Intezivno radimo na idejnim rešenjima komadnog nameštaja, oko praktičnosti i kvalitetu istog. Uz mnogo nijansi boja, vrsta materijala, tehnike rada i dimenzija po zahtevu, apsolutno svaki komad dobijamo da bude unikatan i jedinstven.

Reference

Univerzitet u Beogradu Farmaceutski fakultet
Visoka škola elektrotehnike i računarstva